29sep 2024
Blijf Intiem! - Tantra voor stellen

De Ont-Moeting Leiden
Leiden

Deze middag duiken we het hoe en wat van intimiteit in: wat betekent intimiteit voor jullie? Wat maakt dat jullie je meer of juist minder intiem voelen met elkaar? Welke tools kun je gebruiken als het even niet vanzelf gaat?

Intimiteit is een feestje! Toch loopt het niet altijd even soepel tussen partners. Waar je in de verliefdheidsfase van elke aanraking, lief gebaar of diepgaand gesprek genoot, maak je er nu simpelweg geen tijd voor. En als je er tijd voor maakt dan kan het zomaar zijn dat je niet goed weet hoe je de ander kunt bereiken. Zonde! Want het is zo fijn om verbinding te ervaren met je partner. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als je maar dezelfde taal spreekt. Willen jullie van intimiteit een nog groter feestje maken? Kom naar de workshop ‘Blijf Intiem!’.


Deze middag duiken we het hoe en wat van intimiteit in: wat betekent intimiteit voor jullie? Wat maakt dat jullie je meer of juist minder intiem voelen met elkaar? Welke tools kun je gebruiken als het even niet vanzelf gaat? En als het wel lekker loopt, hoe maak je daar dan optimaal gebruik van? In de workshop vinden jullie antwoorden op deze vragen, zodat je daarna de praktische tools in handen hebt om jullie intimiteit te voeden op een manier die bij jullie past.


Wat kun je verwachten?
- Jullie gaan meer ontdekken over wat intimiteit voor jullie betekent
- Je wordt begeleid in oefeningen met tantrische achtergrond (denk aan oogcontact,
aanrakingen, delen)
- Alle oefeningen doe je samen met je partner
- Je gaat naar huis met praktische tools om de intimiteit ook zonder begeleidende workshop te voeden
- Het draait om intimiteit en verbinding
- Kleding blijft aan

Informatie

29 sep 2024
13.00 - 17.00
75,00 https://hipsy.nl/event/60845-blijf-intiem-tantra-voor-stellen
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

De Plek
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Contact

Blijf Intiem! - Tantra voor stellen